Egy fiatal, gyermektelen házaspár az első közös lakásuk megvétele előtt kérte a segítségemet, új otthonuk térrendezésének és lakberendezésének kidolgozása kapcsán. Az ingatlan egy belvárosi bérház harmadik emeletén található, mindösszesen 21,2 m2 alapterülettel és 4,1 m-es belmagassággal. DNY-i fekvésű, jó fényviszonyokkal, erős benapozással.

Megrendelőim igényeihez és dinamikus életmódjukhoz igazodva, a lehető legkisebb ráfordítással szerettek volna élhető, otthonos lakást kialakítani. A kétszemélyes étkezőt opcionálisan 4 személyre bővíthetőre terveztem, hogy szükség esetén alkalmas lehessen 1-2 fő vendég fogadására is.

Otthoni munkavégzéshez szükséges külön tér kialakítására nem tartottak igényt, ám kifejezett kérésük volt 200-300 könyv elhelyezésének lehetősége a nappaliban. A belmagasságból adódóan galéria építésére is volt lehetőség, amely lehetővé tette a kedvezőbb térkihasználást. Kérésüknek megfelelően, világos, tágasnak tűnő tereket alakítottam ki, így a színek kiválasztásánál is törekedtem a meleg, barátságos, könnyed és vidám hangulat megteremtésére.

A hálószobát a galérián helyeztem el, kétszemélyes ággyal, ami nem kihúzható ugyan, de két oldalról megközelíthető és gardróbbal is rendelkezik.

Írj nekem!

6 + 13 =

Bemutató