Sperling Imola

Lakberendező és enteriőrtervező

Egy igazi otthon sokat elárul a benne élőkről, ahogy a tervező stílusa és inspirációi is a majdani közös munkáról és a születendő ingatlan milyenségéről.

Közgazdászként végeztem, majd hosszú éveken át légiutaskísérőként dolgoztam. Szerencsére megadatott, hogy beutazzam szinte az egész világot, így varázslatos helyekre jutottam el. Látogatásaim alkalmával olyan kivételes szépségekkel találkoztam, amelyek a mai napig motiválnak és folyamatos alkotásra ösztönöznek. Hatalmas lelkesedéssel törekszem beépíteni az így szerzett impresszióimat a mindennapjaimba.

Az elmúlt években számtalan lakás és egyéb ingatlan felújításában és újragondolásában vettem részt, kezdetben  hobbiként, a barátaim felkérésére, majd a pozitív visszajelzések arra inspiráltak, hogy a megszerzett tudást kamatoztatva, a korábbi tapasztalatokra építkezve most már komoly szakmai múlttal a hátam mögött a mindennapokban is az alkotásé legyen a főszerep.

Különösen kedvelem a kifinomult, letisztult és kortalan megjelenést, az elegáns és finom vonalakat, a tiszta szellős tereket, a kontrasztokat és a stílusos egyedi  kiegészítőket. Mindig követem az aktuális trendeket, hazai és nemzetközi viszonylatban egyaránt.

Érdekel minden, ami kicsit más és előremutató, így nyitott vagyok az új lehetőségekre, legyen ez design, szín vagy formavilág!

Szívesen segítek ötleteimmel és tanácsaimmal, hogy az elképzelés valósággá váljon!